Shake-spiritSHAKE-SPIRIT

 LES ANTONIETES 
 Annabel Castan, Mireia Illamola, Oriol Tarrasón

en col·laboració 
amb 

 Fàtima Campos, David Ortega, Moisès, Isabel Velasco, Vanessa Segura, Joan Gastó, Oriol Mula-Forné, Iñaki Garz, Marc Sans, Aldara Ojeda, Raül Perales, Rosa Cadafalch, Clàudia Solwat, Jorge Albuerne, José Luís Redondo, Joaquin Jara Garcia, Mariona Castells, Laia Minguillon, Natàlia D'annuncio, Roger Julià, Víctor Toledo, Albert Pons, David Tarrasón, Julia Bertran Lafuente.  
Les Antonietes, dins de la programació del Festival Shakespeare’14, presentem l’espectacle “SHAKE-SPIRIT”. Un espectacle de creació multidisciplinar que neix d’un workshop en el qual, gràcies a la col·laboració d’una gran quantitat d'artistes de diferents disciplines (ballarins, músics, actors, cantants, pintors) posarem en comú la nostra personal visió de l’univers Shakespearià. “SHAKE-SPIRIT” és una mena de tribut o homenatge a un autor imprescindible per comprendre la historia de l’home i del teatre. Amb aquest workshop-espectacle volem establir un lligam entre les diverses corrents artístiques tot partint de la poètica del més gran dramaturg de tots els temps amb la finalitat de  compartir amb l'espectador el resultat, en una única funció a la biblioteca, on s'exhibirà l'espectacle fruit d'aquest treball.
Amb aquest espectacle pretenem construir, juntament amb l'espectador, un muntatge festiu, màgic i  gairebé improvisat. Un espectacle que només podrà ser vist un sol dia. Les Antonietes volem així,  recuperar el caràcter efímer que té tota acció artística i aportar al Festival Shakespeare la possibilitat de construir un vincle amb les diferents manifestacions culturals de la nostra ciutat.Reportatge al programa Ànima TV3 (Les antonietes vam tenir la sort de comptar amb la col·laaboració de la Júlia -presentadora del programa- com a integrant del workshop)

http://www.tv3.cat/videos/5339411/SHAKE-SPIRIT


Reportatge de Teatre Barcelona


http://www.youtube.com/watch?v=PKCcg6Huiso&feature=youtu.be

Reportatge de btv (barcelona connexió)

http://www.btv.cat/alacarta/connexio-barcelona/34490A mes a més,  tots aquells espectadors que tinguin interès o curiositat per seguir el nostre procés de treball, tindran la possibilitat de participar com a oients durant una jornada d'assaig a portes obertes, prèvia a la funció del vespre. 

Imatges del workhop

Primer esbós de dramatúrgia pel Shake-spirit.

Hi podreu trobar sonets com ara aquest al Shake-spirit.


Performance del Joaquín Jara que també participa al festival.

Leave a Reply