Somni americà


Durant els anys 20, els Estats Units d’Amèrica viu un decenni d’esplendor econòmic i social que s’acaba coneixent com El somni americà. Aquesta expressió ve a dir que qualsevol persona que treballi durament i amb perseverança, pot ascendir en l’escala social fins el límit que ella mateixa es proposi. Gairebé cent anys després, aquesta definició s’ha allotjat al subconscient de la nostra societat amb tal força que l’èxit sembla ser la única opció vàlida per a tots els ciutadans del món.

Però què passa amb tots aquells que rebutgen aquest somni d’èxit individual i persegueixen un somni més petit i col·lectiu, fet a mida, un somni en el qual creure sense la necessitat d’estar eternament adormits? Hi ha lloc per a ells al nostre món?

Oriol Tarrasón











LES ANTONIETES EN COL·LABORACIÓ AMB LA kOMPANYIA JOVE DEL TEATRE LLIURE, ESTRENAREM UN DRAMATÚRGIA DE L'ORIOL TARRASÓN A PARTIR DE LES LECTURES D'ALGUNS DELS AUTORS AMERICANS MÉS IMPORTANTS DE LA PRIMERA MEITAT DEL SEGLE XX: TENNESSEE WILLIAMS, JOHN STEINBECK, EUGENE O'NEIL, ARTHUR MILLER I WILLIAM SAROYAN.











Leave a Reply